Uplatnenie absolventov v technických simuláciách

Vážení študenti,

ak už teraz premýšľate o tom, kam ďalej smerovať svoje kroky po úspešnom ukončení štúdia, radi by sme vás pozvali na webinár: „Uplatnenie absolventov v technických simuláciách“, ktorý sa bude konať online dňa 28. novembra 2023 od 15.00 h. Tento webinár organizuje spoločnosť TechSoft Engineering.

Na webinári sa predstavia spoločnosti z Českej a Slovenskej republiky, ktoré podnikajú v rôznych technických odvetviach a aktuálne hľadajú nové posily do svojich R&D tímov. Konkrétne sa jedná o pozície v oblasti výpočtov a simulácií s využitím nástrojov Ansys.

Ansys je špičkový softvér, ktorý je využívaný firmami po celom svete na optimalizáciu svojich produktov a urýchlenie technologického vývoja. Všetko prebieha prostredníctvom virtuálnych prototypov a numerických simulácií. Video – Before Every Innovation, there is Ansys .

Toto je skvelá príležitosť sa zoznámiť s rôznymi spoločnosťami a potenciálnymi pracovnými pozíciami, ktoré majú perspektívu pre vašu budúcnosť. Nahliadnite do sveta technického výskumu a vývoja a objavte možnosti, ktoré na vás čakajú.

Webinár je tiež vhodný aj pre študentov, ktorí by sa mohli zaujímať o prax, stáže, trainee programy a možnosti na vypracovanie bakalárskych alebo diplomových prác s využitím nástrojov Ansys.

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, tak neváhajte kontaktovať: hlusek@techsoft-eng.cz

Pre účasť na webinári je nutné vyplniť nasledujúci formulár.

 

https://forms.office.com/e/AUnreFyPA6