Medzinárodná študentská vedecká konferencia TalentDetector!

Naši študenti mali vynikajúcu príležitosť zúčastniť sa Medzinárodnej študentskej vedeckej konferencie TalentDetector, ktorá sa konala dňa 17. júna 2024 vo Vzdelávacom a kongresovom centre Silesian University of Technology v Gliwiciach, Poľsku. Toto podujatie predstavilo najnovšie pokroky v oblasti materiálových vied, povrchového inžinierstva, biomateriálov, nanotechnológií a ďalších dôležitých tém. Organizácia konferencie, ktorú zorganizovala Department of Engineering Materials and Biomaterials, Faculty of Mechanical Engineering, Silesian University of Technology and the Materials Science Circle of the Association of Alumni of the Silesian University of Technology, ponúkla našim študentom jedinečnú príležitosť vymieňať si vedomosti, prezentovať svoje projekty a budovať nové kontakty v akademickej komunite.

Chceme sa osobitne poďakovať Dr. hab. inż. Mirosławovi Bonekovi, prof. PŚ, a jeho tímu za organizáciu tohto inšpiratívneho a úspešného podujatia. Sme hrdí na príspevky našich študentov a tešíme sa na ďalšie takéto príležitosti.
🔗 [https://events.polsl.pl/talentdetector/]
#TalentDetector2024 #MaterialsScience #Engineering #Research #Conference #SilesianUniversityOfTechnology #Innovation #ScienceCommunity