Stretnutie R&D lídrov Slovenska 2022

Dňa 29. 4. 2022 sa naši doktorandi Ing. Veronika Obertová a Ing. Milan Štrbák zúčastnili podujatia organizovaného spoločnosťou SOVA Digital a.s. – Stretnutie R&D lídrov Slovenska 2022 v hoteli Chateau Gbeľany, kde prezentovali technické výstupy nášho pracoviska v sekcii – PhD. Student´s Show Gallery.
Ako prvá dvojica prezentovali spoločný doktorandský výskum s názvom : ELEKTROCHEMICKÉ VLASTNOSTI POVRCHOVO UPRAVENÝCH BIODEGRADOVATEĽNÝCH KOVOVÝCH MATERIÁLOV. Nakoľko okrem teoretických podkladov ohúrili aj prinesenými vizuálnymi pomôckami využívanými v klinickej praxi práve na medicínske aplikácie ich prezentácia mala veľký úspech.
Nadviazali spoluprácu so Strojníckou fakultou, TUKE a to priamo s dekanom Dr. h. c. mult. prof. Ing. Jozef Živčák, PhD., MPH, ktorý sa zaoberá priamo odborom – biomedicínske inžinierstvo.
Ako odmenu za ich úspešnú prezentáciu dostali písomné Poďakovanie za aktívnu účasť na podujatí Stretnutie R&D lídrov Slovenska 2022. Okrem toho i medailu rovnako za aktívnu účasť.
Gratulujeme